Leuk dat je interesse hebt om lid te worden van Tennisvereniging Abbekerk! Op deze pagina kun je alle informatie vinden die met het lidmaatschap te maken heeft: hoe je lid kunt worden, wat de kosten van het lidmaatschap zijn, enz.

Lid worden van Tennisvereniging Abbekerk is gemakkelijk. Als u zich nu opgeeft kunt u direct lid worden, er is geen wachtlijst. De algemene ledenvergadering heeft het maximum aantal leden vastgesteld op 300 en daar zitten we momenteel ruim onder. U kunt zich inschrijven door gebruik te maken van het inschrijfformulier welke u vanuit het menu aan de rechterzijde van deze pagina kunt downloaden. Heeft u vragen over dit inschrijfformulier of wilt u een analoog inschrijfformulier ontvangen? Neem dan contact op met het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt bellen met 06-58089009. Inschrijfformulieren zijn ook aanwezig in de kantine van de Tennisvereniging.

Voor personen jonger dan 18 jaar dient het inschrijfformulier mede ondertekend te zijn door één van de ouders of verzorgers. Daarna ontvangt u een verzoek tot betaling van de contributie en het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00 en de borg voor een heksleutel is € 10,00. Na inschrijving kunt u direct een tijdelijk pasje ontvangen, zodat u meteen kan tennissen.

Contributie

De hoogte van de contributie wordt elk jaar vastgesteld door de algemene ledenvergadering voor het daarop volgende jaar. Voor 2015 is de contributie als volgt vastgesteld:

Soort lid Contributie
Senioren €112,- (met vrijwilligerstaak *)
Senioren €162,- (zonder vrijwilligerstaak *)
Junioren (t/m 11 jaar) €117,- (inclusief 16 lessen) of €67,- (zonder lessen)
Junioren (12 t/m 17 jaar) €127,- (inclusief 16 lessen) of €77,- (zonder lessen)
Slapend lid # €25,-
Introducé per dagdeel €5,-
Inschrijfgeld €7,-
Winterlid (1 oktober t/m 31 maart) €62,50
Competitielid €55,-
Borg heksleutel €10,-

* Van een seniorlid wordt verwacht dat hij of zij minimaal 3x per jaar een aantal uren (3 x 3 uur) kantinedienst verricht. U kunt deze taken echter eventueel afkopen voor het bedrag van € 50,-

# Wanneer u door tijdgebrek, letsel of iets dergelijks een jaar niet kunt tennissen, maar wél lid wilt blijven van TV Abbekerk, dan kan dat door zogenaamd ‘slapend lid’ te worden. Een slapend lidmaatschap kost € 25,00 per jaar. U bent dan lid, zonder het recht om te spelen, maar u bent gewoon welkom op de ledenvergadering en op het tenniscomplex, u blijft het clubblad ontvangen en als u weer volwaardig lid wilt worden hoeft u geen inschrijfgeld te betalen.