Beste tennisliefhebber,

Hierbij nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan ons Noordenkoggen 2019 van Tennisvereniging TV Abbekerk.

Het toernooi wordt gespeeld van 6 juli t/m 14 juli 2019 op onze accommodatie aan de Plantsoenstraat in Abbekerk. Het toernooi zal worden gespeeld in poules, zodat je bent verzekerd van het spelen van meerdere wedstrijden.

Je kan je inschrijven t/m 22 juni op

www.toernooi.nl en zoeken op Noordenkoggentoernooi 2019 of gebruik onderstaande link.

Categorieën:  5  17+ (DD,DE,GD,HD,HE) 5  35+ (DD,DE,GD,HD,HE)

6  17+ (DD,DE,GD,HD,HE) 6  35+ (DD,GD,HD)

7  17+ (DD,DE,GD,HD,HE) 7  35+ (DD,GD,HD)

8  17+ (DD,DE,GD,HD,HE) 8  35+ (DD,DE,GD,HD,HE)

Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is vol!

Zondag 14 juli zullen de grote finales gespeeld worden, waarna aansluitend de prijsuitreiking zal volgen. De gehele week is de kantine en het (overdekte) terras open voor een lekker drankje

Wij zien je inschrijving met veel plezier tegemoet. Graag tot ziens bij TV Abbekerk !

Met sportieve groeten,

TV Abbekerk, toernooileiding