Het zit er weer op. Ons 2e tennistoernooi van 2019 met 82 deelnemers, waarvan zelfs 1 uit Almere. We boften met mooi weer, de kantine was prachtig versierd door de dames van de vrijdagploeg.

Heel veel leden hebben zich ingezet om dit toernooi te laten slagen, de vrijwilligers, die door hun bardiensten voor een gezellige sfeer en goede kantine inkomsten zorgden.

In het bijzonder Henk en Elly, die voor saté en hamburgers zorgden en natuurlijk Iris, met haar voortreffelijke home-made soep.was heerlijk allemaal.

De wedstrijdcommissie, Astrid, Corrie, Marjo en Erik en natuurlijk de toernooileider Marco waren de hele week aanwezig om de wedstrijden in goede banen te leiden.

Marco nam na afloop van het toernooi afscheid, hij heeft het 3 jaar fantastisch gedaan en vind het tijd om het stokje  over te dragen. Vraag blijft aan wie?

Na afloop zondag de prijsuitreiking aan de gelukkige winnaars en eindelijk de uitslag van het raden van het aantal dennenappels . De winnaars waren de de familie Koning uit Nibbixwoud, die een zakje noten met herfstchocolade en een cadeaubon van de Notenster ontvingen. Dank hiervoor aan de familie Groskamp.

Ook de loterij was weer gezellig. Dank aan Astrid voor de verkoop van al die loten en dank aan onze sponsors, die de prijzen beschikbaar hebben gesteld(www.tv-Abbekerk.nl) U ziet het al ik moet heel veel mensen bedanken, allemaal vrijwilligers zonder wie dit toernooi niet mogelijk zou zijn. Dank allemaal , jullie zijn onbetaalbaar.

Yvonne Tannehill

Voorzitter