Wil jij ook werken aan je techniek, tactiek of conditie? Dat kan!

trainerMaar eerst zal ik mij even voorstellen. Van kleins af aan ben ik al met tennis bezig, heb ik altijd lessen gevolgd en gegeven en speel ik graag competitie. Sinds maart ben ik in Abbekerk komen wonen en al snel daarna werd ik nieuwe trainer van tennisvereniging Abbekerk. Inmiddels geef ik verschillende lessen voor jong en oud. Ik wil graag betrokken zijn bij de club en er mede voor zorgen dat er leuke lessen en activiteiten worden georganiseerd.  

Wil jij ook graag een of meerdere tennislessen volgen? Dat kan! Je kan zowel individueel als in groep lessen, waarbij we samen kunnen kiezen uit de beschikbare tijden.  Het uurtarief voor alle senioren geldt: 25 euro per uur (per groep). Voor de junioren hebben we speciale tarieven. Heb je nog geen tennisracket? Geen probleem, je kan er bij ons eentje lenen. 

Weet je genoeg of wil je meer weten? Spreek mij aan of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag mij ook bellen of appen op nummer: 0629365854.

Tot snel op de tennisbaan!